Palvelumme

Maalaukset

automaalaamo-automaalaukset

Maalaamme yli 40 vuoden kokemuksella kaikki henkilö- ja pakettiautot merkistä riippumatta. Yhteistyö peltikorjaamoiden kanssa mahdollistaa myös kaikenlaiset kolarikorjaukset, sinun tarvitsee vain tuoda autosi meille ja me hoidamme loput. Tarvittaessa järjestämme sijaisauton korjauksen ajaksi jolloin se on valmiina odottamassa, kun tuot autosi korjattavaksi. Nopea ja luotettava palvelu on meille ensiarvoisen tärkeää jotta sinä saat autosi takaisin mahdollisimman nopeasti.
Käytämme PPG:n laadukkaita ja ympäristöystävällisiä tuotteita.
Lisäksi käytössämme on spektrofotometri joka tarjoaa mahdollisuuden nopeaan ja tarkkaan sävyntunnistukseen joka on korjausmaalauksessa edelleen suuri haaste.
Ajoneuvojen lisäksi maalaamme moottoripyöriä ja mopoja sekä trailerilla kulkevia veneitä.

Kolarikorjaukset

kolarikorjaukset

Teemme kolarikorjaukset yhteistyössä peltikorjaamoiden kanssa. Kun tuot autosi meille, et ole yhden peltikorjaamon varassa. Tuot vain autosi meille ja me hoidamme vahinkotarkastuksen ja asioinnin vakuutusyhtiöiden kanssa. Myös pienemmät korjaukset hoituvat kauttamme.

Muovikorjaukset

muovikorjauksetKorjaamme kaikenlaisia muovi- ja lasikuituosia esim. puskurit, listat, paneelit ym. Nykyajan korjaustavat mahdollistavat haastavienkin vikojen korjauksen ja sen lisäksi korjaaminen on usein edullisempaa ja ekologisesti järkevää.

Kalustemaalaus

kalustemaalauksetKaipaako keittiösi uutta ilmettä? Ovatko väliovet nähneet jo parhaat päivänsä? Nyt ei tarvitse lähteä etsimään uusia ovia ja pahimmassa tapauksessa koko kaapistoa, vaan ovet voidaan maalata haluamallasi värillä ja kiiltoasteella.  Kysy tarjous!

Tarvikkeet

maalit-ja-tarvikkeetMeiltä saat autosi omalla värikoodilla spraymaalit, lakat ja pensselipaikkaus pullot. Lisäksi myymme PPG-maaleja, lakkaa sekä muita maalaustarvikkeita.

Muut maalaukset

muut-maalaukset-1Maalaamme myös muita tuotteita joista esimerkkeinä ilmastointilaitteiden koteloita, purjelautoja, puutarhakalusteita, pöytiä, tuoleja, purjelentokoneita, vesiskoottereita, lampun varjostimia, kaiuttimia, perämoottoreita ja paljon muuta.
Jos tarvitset uuden maalipinnan johonkin esineeseen, soita ja kysy niin katsotaan onko se toteutettavissa.

Yritys

AIR-MAAL OY
Laippatie 17
00880 Helsinki

Yhteydenotto

Puhelin:
09-786843
Sähköposti:

info [ät] air-maal.fi

Aukiolo

MA-PE
7.30-16.00

tai sop. muk.

la-su
suljettu